Colantari Auto

colantari auto

CompaniaDePrint utilizeaza pentru acest produs materiale produse in Germania de catre firma Orafol, in particular Oracal seria 651/751/970 sau Orajet (pentru print) cu o durata de expunere si rezistenta la factorii climatici specifici zonei noastre geografice de pana la 10 ani, sau produse in Belgia de catre Avery sau Mactac.

Folosim autocolante pentru colantari auto de la colant auto cu uz comercial, pana la colant auto pentru infolieri auto integrale sau colantari auto crom.

Personalizarea autoturismelor pentru uz comercialse realizeaza prin aplicarea de folie autocolanta decupata la cutter-plotter (in cazul literelor sau cifrelor) sau prin aplicarea de autocolant printat si laminat in cazul pozelor cu produse.

Pretul pentru colantarile auto cu uz comercial (reclama pe masina) difera de la caz la caz si de aceea se calculeaza individual.

Pentru colantarile auto integrale, sau infolieri auto, de uz personal in general, CompaniaDePrint foloseste doar materiale “cast”, din gama de varf, special create de producatori (Oracal, Avery, Mactac, Hexis, ApaSpa, Arlon).

Spre deosebire de autocolante tip “taxi”, mai ieftine, autocolante special create pentru colantari auto integrale au proprietatea de a proteja vopseaua originala a masinii. Foliile au o structura realizata din trei straturi pentru o stabilitate exceptionala pe caroserii. Compozitia adezivului este special gandita astfel incat la decolantare sa nu ramane resturi sau reziduuri, eliminand riscul de a deteriora lacul de pe caroserie prin degresari agresive.

Gama de culori cuprinde peste 250 nuante grupate in mai multe categorii: culori clasice lucioase sau mate, perlate, metalizate lucios sau mat, metalizate baza aluminiu mate, structurate 3D (d.e carbon), catifea auto si chrome lucios sau satin.

Datorita atator categorii de folii auto care difera intre ele atat ca si pret de achizitie, cat si ca structura, pretul pentru colantari integrale se stabileste individual si se comunica telefonic sau prin alte mijloace de comunicare.

Exemplu pret calculat pentru colantare integrala Dacia Logan:
– culoare clasica lucioasa sau mata “cast”: 2800 ron
– culoare perlata/metalizata/baza aluminiu: 3800 ron
– culoare structurata 3D (d.e. Carbon): 5700 ron
– catifea auto: 7000 ron
– chrome lucios sau satin: 11.000 ron

Preturile de mai sus sunt calculate cu desfacerea elementelor minime: oglinzi, manere, stopuri spate, chedere. Daca pentru buna executie a lucrarii este necesara si desfacerea altor elemnete (faruri, spoilere, aripi) se mai calculeaza un plus de manopera de 100 euro.

Garantia pentru montaj este de 12 luni.

Durata de viata a autocolantelor ieftine tip “taxi” este de pana la 2 ani, iar a autocolantelor “cast” create special pentru colantari auto este de pana la 7 ani.